Varmvattenberedare med värmepump

Indol Varmvattenberedare med värmepump – värmepumpsberedare

indol hinkIndol varmvattenberedare med inbyggd värmepump eller ”värmepumpsberedare” som vi kallar dem är framtidens effektiva varmvattenberedare då de sparar upp till 80% av kostnaden för varmvatten. Genom att installera effektiva Indol varmvattenberedare med värmepump kan de flesta hushåll spara mellan 3000-6000 kr om året! Våra professionella återförsäljare hjälper er att snabbt byta er gamla varmvattenberedare till en modern ”värmepumpsberedare”.

Effektiva Indol varmvattenberedare sparar energi och miljön
Indol varmvattenberedare med inbyggd värmepump tar tillvara på överskottsvärme i ditt hus och värmer varmvattnet i ditt hus till ¼ av kostnaden mot vad det kostar med elvarmvattenberedare. Vill du spara pengar och göra en insats för miljön är Indol värmepumpsberedare ett klokt val.

En modell för varje smak och behov
Indol har det bredaste sortimentet av varmvattenberedare med inbyggd värmepump för att du som kund ska kunna välja om du vill ha en rund, rektangulär, 200 liter, 300 liter beredare, klassisk design eller modern design, med eller utan extra slinga för exempelvis solfångare eller uttag av värme till fläktkonvektor eller golvvärme.

Bergvärme eller luft/vatten värmepump i kombination med Indol?
Kanske har du idag eller funderar på att skaffa bergvärme eller luft/vatten värmepump och varmvattnet inte riktigt räcker till hela familjen? Inte så konstigt då 150-180 liter varmvatten sällan räcker till en familj som duschar eller badar mycket. Komplettera då med Indol värmepumpsberedare så får ni varmvatten så det räcker och blir över! Då kan ni låta bergvärmepumpen och borrhålet eller luft/vatten värmepumpen vila halva året när huset inte behöver värme och förlänga livslängden på dem och spara ännu mera pengar.

Inte bara för hushåll
Indol energibesparande varmvattenberedare med inbyggd värmepump passar utmärkt även för företag, kommuner, sim/sporthallar, bensinstationer, restauranger, SPA, vårdhem m.m som vill spara energi och pengar. Alla som gör av med varmvatten har möjlighet att spara pengar med Indol värmepumpsberedare.

Om wattväktar´n

Ägare till Wattväktarna.se som är en butik på nätet som säljer energieffektiva och miljösmarta produkter av hög kvalitet till låga priser. Anledningen till ännu en nätbutik är just att vi INTE lägger på skyhögt på våra inköpspriser utan väljer att ligga på en låg marginal för att var och en som är intresserad av att spara pengar och använda miljösmarta alternativ ska kunna ha råd med detta. Givetvis finns det billiga och lite dyrare alternativ, men ändå har vi valt att dessa skall vara billigare hos oss än vad de normalt är ute i handeln.

Publicerat på februari 5, 2016, i Energi & Miljö, Produkter/Produktnyheter och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera gärna