Nytt sortiment på Vattenbesparande produkter

Inom kort kommer vi kunna presentera ett helt nytt sortiment med vattenbesparande produkter (konstantventiler) Det är genom ett samarbete med Energypartner som vi nu får tillgång till dessa produkter. Vattenbesparing är som vi skrivit många gånger innan ett väldigt effektivt sätt att spara energi och pengar, Varmvatten kostar mycket pengar att tillverka och endast en mycket mycket liten del går tillbaka till huset i form av restvärme. Här hittar du det nuvarande sortimentet på vattenbesparing 

BildBild

Tills vi hör igen

Wattväktar´n

Annonser

Om wattväktar´n

Ägare till Wattväktarna.se som är en butik på nätet som säljer energieffektiva och miljösmarta produkter av hög kvalitet till låga priser. Anledningen till ännu en nätbutik är just att vi INTE lägger på skyhögt på våra inköpspriser utan väljer att ligga på en låg marginal för att var och en som är intresserad av att spara pengar och använda miljösmarta alternativ ska kunna ha råd med detta. Givetvis finns det billiga och lite dyrare alternativ, men ändå har vi valt att dessa skall vara billigare hos oss än vad de normalt är ute i handeln.

Publicerat på maj 19, 2014, i Produkter/Produktnyheter, Vattenbesparing och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: